Antić: Er Srbija me zvala na razgovor, ali se nisu izvinili

Vesti 12. avg. 201714:11 > 14:20
Podeli:
Izvor: N1

Čedomir Antić, otac jedanaestogodišnjeg dečaka koji ima autizam, a kom prošle nedelje nije dozvoljeno da leti avionom Er Srbije, juče je pozvan na razgovor u srpsku nacionalnu aviokompaniju, nakon što je kompaniji poslao pismo upozorenja pred tužbu.

Antić tvrdi da mu je tokom razgovora rečeno da namerno sprovodi negativnu medijsku kampanju usmerenu protiv te kompanije, te da nema osnova za tužbu.

„Očekivao sam da će se izviniti i da će reći da će proveriti procedure. Ključno je da se to više ne dešava nikom, pa ni meni i mojoj porodici. Naprotiv, dobili smo jedan govor u kom je rečeno da nisu reagovali iako su teško napadnuti negativnom medijskom kampanjom koju ja vodim iz ne znam kakvih razloga“, rekao je Antić za N1.

Antić tvrdi da je Er Srbija u saopštenju lažno navela da je njegov sin bio agresivan, kao i da su lažno naveli da su putnici tražili da mu bude zabranjeno dalje letenje.

„On nije agresivan, autistična deca nisu agresivna. Ali oni nastavljaju sukob, ne samo sa mojim detetom, već sa svim osobama sa posebnim potrebama i svom autističnom decom“, kaže Antić.