Dete povređeno od petarde

Vesti 01. jan 201512:17 > 12:18
Tanjug/Rade Prelić

Hitna pomoć u Beogradu je tokom novogodišnje noći intervenisala 133 puta, intervencija je bilo manje nego prethodnih dana, a jedno trinaestogodišnje dete teže je povređeno od petarde.

Dete je povređeno nešto pre ponoći i odmah mu je ukazana lekarska pomoć.

Kako je Tanjugu rečeno, od 133 lekarskih intervencija, 52 ih je bilo na javnom mestu uglavnom zbog prekomernog konzumiranja alkohola, tuča i saobraćajnih nezgoda, ali drugih teže povređenih nije bilo.

Tuča u Subotici

U novogodišnjoj noći u Subotici su se dogodile dve tuče, u kojima je jedna osoba teže povređena, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Subotica.

Po njihovim podacima, od sinoć u 20 do jutros u sedam časova, na području ove uprave dogodila su se tri slučaja remećenja javnog reda i mira, odnosno tuče, dve u Subotici i jedna u Bačkoj Topoli.

Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede, i na tom slučaju policija radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti koje su dovele do događaja, dok su u preostale dve tuče dve osobe zadobile lake telesne povrede, a protiv učesnika će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.