Roditelji apeluju: Pomozite nam da nađemo sina

Vesti 31. dec. 201412:19 > 12:24
Podeli:
Izvor: Facebook

Roditelji Bože Ilića (19) iz takovskog sela Ručići, nestalog pre deset dana, apelovali su danas na građane da pomognu u potrazi za njihovim sinom ako imaju informacije o njemu.

U razgovoru za agenciju Beta i Večernje novosti, roditelji su apelovali i na sina da se javi, ako poziv dođe do njega.

Dragutin (57) i Mira (56) Ilić su zamolili građane da, ako imaju neka saznanja o njima obaveste samo policiju, jer je prethodnih dana bilo mnogo dezinformacija.

Mladić je 21. decembra, u jedan sat posle ponoći, iz porodične kuće izašao neobučen i bos i otišao u nepoznatom pravcu. Za njim je krenuo i otac, ali ga je izgubio u pomrčini.

Od tada traja stalna potraga u koju su uključeni policija, Žandarmerija, lovci, aktivisti Crvenog krsta i meštani iz nekoliko susednih sela opština Gornji Milanovac i Ljig, ali ništa značajno nije pronađeno.

Jedino što su meštani našli, drugog dana potrage, bila je jedna stopa bose noge, u blatu, na raskrsnici ali to nije ukazivalo na koju je stranu mladić otišao.

Agenciji Beta u policiji je rečeno da će potraga, bez obzira na niske temperature i sneg, biti nastavljena i za vreme novogodsnjih praznika.