Dobitnici u četvrtom izvlačenju "Uzmi račun i pobedi"

Vesti 31. mar 201720:30 > 20:34
Podeli:
Izvor: N1

U četvrtom izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučeni su, između ostalih, dobitnici dva stana u Beogradu, 14 automobila "fijat 500L", kao i dobitnici sedam putovanja. Ukupno je izvučeno 208 nagrada.

Dobitnik stana u naselju „Stepa Stepanović“ je Vladimir Vidosavljević iz Beograda, a stan u naselju „Beograd na vodi“ dobila je Vesna Burgić iz Blaca, prenosi RTS.

Dobitnici automobila „fijat 500L“ su Kazmer Eter iz Bačke Topole, Zorka Teofilović iz Čačka, Zoran Milićević iz Kraljeva, Biljana Simendić iz Pačira, Slavica Petković iz Novih Banovaca, Desa Samardžić iz Ruđinaca i Dragan Paunović iz Nove Varoši.

Automobil „fijat 500L“ su dobili i Ivan Živić iz Pirota, Bojana Cvitkovac iz Beograda, Manojlo Đukić iz Leštana, Biljana Glišić iz Beograda, Violeta Marčetić iz Bačke Topole, Sima Đurković sa Karaburme i Sanja Mijailović iz Kragujevca.

U Grčku putuju Dušan Trkulja iz Beograda, Miloš Kojanić iz Lapova, Aleksandar Stevanović iz Jagodine i Milovan Krivokapić sa Novog Beograda.

Dobitnici putovanja u Pariz su Ana Radivojević iz Rakovice i Predrag Đorđević iz Rekovca, a putovanja u Njujork Zlatica Milić iz Niša.

Za izvlačenje koverata bili su zaduženi sportisti Dejan Tomašević i Davor Štefanek i glumci iz spotova „Uzmi račun i pobedi“ Vanja Nedeljković i Milan Pajić.

Regularnost postupka nadzirala je petočlana komisija, u kojoj su se nalazili predstavnici Ministarstva državne uprave, Ministarstva finansija i Poreske uprave, Ministarstva trgovine, turizma i usluga i kompanije „Masterkard“.