Dačić: Jeremić, Janković, Beli – odraz zavitlavanja države

Izbori 26. mar. 201721:30 > 21:37
Podeli:
Izvor: ax

U Aranđelovcu je održan skup podrške Aleksandru Vučiću, pred nekoliko stotina građana.

Skupu su prisustvovali potpredsednik SNS Miloš Vučević, lider SPS-a Ivica Dačić i funkcionerka te stranke Slavica Đukić Dejanović.

Dačić je okupljenima poručio da svi treba da glasaju za Aleksandra Vučića, jer je on kako ocenjuje, odraz stabilnosti i kontinuiteta kojim Srbija treba da ide i da bez toga nema jake Srbije.

„I Jeremić i Janković i Čanak i Preletačević svi su oni odraz zavitlavanja države. Glasanje za njih je glasanje za Tadića, Šutanovca, Zorana Živkovića, za pljačku posle 5. oktobra. Oni hoće da priznaju Kosovo, oni govore za RS da je genocidna tvorevina, oni govore da smo sami krivi što su nas bombardovali 1999, oni isti koji su 1999.  pobegli iz zemlje i iz inostranstva pozivali da još jače bombarduju Srbiju“, rekao je Dačić na skupu.

Podsetimo, Dačić je izjavio za Alo da bi slagao kada bi rekao da ga ne zanima funkcija premijera, ali je i ponovio da takvu mogućnost on i predsednički kandidat i aktuelni predsednik Vlade Aleksandar Vučić nikada nisu pomenuli. Dodao je i da je glas za Vučića glas za SPS.