Dobitnici u trećem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun"

Vesti 25. mar 201721:28 > 21:32
N1

U trećem izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučeni su dobitnici dva stana u Beogradu. To su Sofija Manojlović iz Pančeva i Goran Bogdanović iz Vlasotinca.

U direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a izvučeni su i dobitnici 12 automobila „fijat 500l“ kao i dobitnici četiri putovanja.

Novi dobitnici automobila „fijat 500L“: Sandra Kujčanović sa Novog Beograda, Snežana Šarić iz Panonije, Aleksandra Nakrajkućin iz Kikinde, Marica Stanojev iz Bečeja, Marija Đurić iz Lazarevca i Bora Gilezan iz Zrenjanina.

U Grčku putuju Đuro Tutuš iz Novog Sada i Miodrag Živanović iz Kragujevca. Dobitnik putovanja u Pariz je Ksenija Bunić sa Novog Beograda a putovanja u Njujork Zvonimir Marković iz Kragujevca.

Prvih šest dobitnika automobila „fijat 500l“: Milenko Vrgoč iz Čelareva, Jadranko Nikolić iz Vranja, Dragica Dragićević iz Sovljaka, Goran Stojadinović iz Vlasotinca, Milivoje Tomić iz Vrnjačke Banje i Josin Subić iz Uzdina.

Za izvlačenje koverti bili su zaduženi – bacač kugle, Asmir Kolašinac, desetobojac, Mihail Dudaš, strelkinja, Zorana Arunović i glumci Bora Nenić i Ivan Tomić.