U Danu uživo o ranjavanju Predraga Rankovića Peconija

Vesti 23. mar. 201714:40 > 14:44
Podeli:
Izvor: N1

O slučaju ranjavanja Predraga Rankovića Peconija razgovaramo sa novinarom Vojislavom Tufegdžićem, autorom filma "Vidimo se u čitulji".

Kako mediji izveštavaju o kampanji za predsedničke izbore, da li je odluka REM-a da ne vrši monitoring medija uticala na to da zastupljenost kandidata ne bude ujednačena, zašto izostaju TV debate i dueli, kakateristični za predsedničke izbore u svim demokratskim zemljama. Za Dan uživo govore Miroljub Radojković, profesor FPN-a i Jovana Đurbabić iz Crte.

Vlada Srbije napravila je prvi presek efekata nagrade igre „Uzmi račun i pobedi“, koja ima za cilj borbu protiv sive ekonomije. Kakva je zaista situacija sa porezima u Srbiji govori Jelena Žarković Rakić, sa Ekonomskog fakulteta.

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra u Gruziji igra jednu od najvažnijih utakmica u kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Kakve su šanse plavih da se napokon plasiraju na neko veliko takmičenje i da li selektor Slavoljub Muslin uspeo ono što nisu njegovi prethodnici – da stvori timski duh. O tome sa fudbalskim stručnjakom Ivanom Golcem.