Novi dan o briselskom dijalogu, štampu lista Vjerica Radeta

Vesti 03. feb 201716:58 > 18:54
Podeli:
Izvor: N1

Šta je donela poseta generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga Kosovu? Kakva je atmosfera u srpskim enklavama nakon aktuelnih dešavanja vezanih za briselski dijalog, saznaćete u Novom danu. Štampu lista funkcionerka SRS Vjerica Radeta.

Kako zvaničnici u Prištini komentarišu poslednje izjave premijera Aleksandra Vučića da su se teme u Briselu promenile „u hodu“, da „Prištinu nije briga za Zajednicu srpskih opština i da u tome ima podršku Brisela“? Da li tenzije u srpskim enklavama zaista postoje, kakva je trenutna bezbednosna situacija? U temi jutra, iz Gračanice se javlja novinar i pisac, dopisnik „Politike“, Živojin Rakočević, a iz Prištine izveštava koleginica Zana Cimili.

Štampu u Novom danu lista Vjerica Radeta, funkcionerka Srpske radikalne stranke.

U rubrici „Čitamo“ predsatvljamo knjigu „Mali saveti za bolji život“ pozorišne i filmske producentkinje i glumice Milene Trbožić Garfild. 

Koliko su prijateljstva sa Facebooka i Twittera zaista jaka? Da li fejsbuk prijatelji mogu da budu pravi prijatelji? O jednom istraživanju koje je prošle godine sprovedeno na temu prijateljstva razgovaramo sa Draganom Ilićem, radijskim i TV voditeljem i psihologom.