Ljubiša Preletačević i Nebojša Prilepak gosti Novog dana

Vesti 30. dec. 201616:57 > 19:55
Podeli:
Izvor: N1

Gosti Novog dana biće dve političke figure koje su obeležile izbore za nama, nova lica koja smo svi priželjkivali i konačno dobili, doduše, samo u skupštini Opštine Mladenovac - Ljubiša Preletačević Beli i Nebojša Prilepak, najmoćniji ljudi sa liste "Beli - Samo jako".

Rezultati Republičkog zavoda za statistiku kažu da je 2016. godina u ekonomskom smislu bila jedna od najboljih u poslednje dve i po decenije. Da li su tu statistiku u stvarnom životu i sopstvenim novčanicima osetili i građani, to je pitanje. Svakako jedno od pitanja za Biljanu Stepanović, urednicu Nove ekonomije, sa kojom komentarišemo najvažnije ekonomske događaje u godini za nama.

O događajima koji su na globalnom nivou obeležili 2016. godinu za Novi dan na samom kraju godine govori Safeta Biševac, novinarka i kolumnistkinja dnevnog lista Danas.

Šta je svu u političkom smislu obeležilo 2016. godinu? Šta aktuelna vlast može da predstavi kao pozitivan rezultat, a šta javnost može da vidi kao njen poraz? Kakvi su nam bili odnosi sa komšijama? O tome u temi jutra govori urednik nedeljnika „NIN“ Nikola Tomić.

U regionalnoj temi ugosticemo Deda Mraza, a naši reporteri uživo će se uključiti sa trgova u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu, gde će mnogi docekati Novu godinu.