Novi dan o zajedničkom protestu vojske i policije

Vesti 05. dec 201612:23 > 14:46
N1

Vojska i policija najavljuju zajedničke proteste za nedelju 11. decembar. Šta su zahtevi jednih, a šta traže drugi, da li je odluka o protestu definitivna i kako će uticati na živote građana, u Novom danu govore Bojan Stanišić i Veljko Mijailović.

Vojska i policija najavljuju zajedničke proteste za nedelju 11. decembar. Šta su zahtevi jednih, a šta traže drugi, da li je odluka o protestu definitivna i kako će uticati na živote građana, tema je o kojoj će se razgovarati sa Bojanom Stanišićem, članom upravnog odbora zaduženim za solidarnu pomoć i Veljkom Mijailovićem predsednikom policijskog sindikata.

Poslanica SNS Marija Obradović, prelistava štampu i komentariše aktuelne političko- društvene teme. 

U okviru globalne manifestacije pod nazivom Hour of Code, razvojni centar kompanije Microsoft u Srbiji organizuje Nedelju programiranja za đake širom Srbije. Više detalja o ovom događaju prenosimo uživo iz Microsoft razvojnog centra.

Ekskluzivni koncert zagrebačkog pop sastava Jinx biće održan u petak, 9. decembra u Beogradu, u Magacinu Depo. U okviru regionalne turneje, premijerno će izvesti pesme s novog albuma, koji najavljuje singl „Jesmo li dobro“… O koncertu i nom albumu u Novom danu razgovaramo sa Jadrankom Ivaniš i Gordanom Muratovićem.