Novi dan o 5.oktobru, Koridoru 11 i mladim liderima

Vesti 04. okt 201618:56 > 18:57
N1

Ko i kako u Srbiji gradi puteve? Zašto su rokovi i standardi cesto dovedeni u pitanje? Ša je sporno oko dva Tunela na Koridoru 11? Ko plaća greške? To su samo neka od pitanja za gosta teme jutra Dušana Đokovića, direktora Sektora za upravljanje izgradnjom i stručni nadzor u Koridorima Srbije

Šta je danas petooktobarska revolucija? Kako se na taj događaj gleda 16 godina posle? O tome, ali i ostalim aktuelnostima o kojima piše dnevna štampa će govoriti lider LDP-a Čedomir Jovanović.

Savez ekonomista Srbije i Busineš Info Group organizuju trodnevni događaj “Forum mladih lidera Srbije – YES!”. O liderskim veštinama i podršci mladima govoriće Aleksandar Vlahović, predsednik Saveza ekonomista Srbije

Nikola Miljković je najmlađi šampion Evrope u automobilizmu. O svojim uspesima i strašću za auto trkama govoriće u regionalnoj temi.

Kompanija SBB je pokrenula kampanju za promenu svesti građana o odnosu prema životnoj sredini. Naziv kampanje je “Ne prljaj! Nemaš izgovor!”. Tim povodom naša gošća je Jovana Lukić, direktorka korporativnih komunikacija SBB-a.