Žena ubijena, muškarac povređen kod Niša

Vesti 03. okt. 201610:27 > 10:29
Podeli:
Izvor: N1

Niška policija pronašla je jutros oko 9 časova u porodičnoj kući u Medoševcu leš žene, dok je njen suprug pronađen povređen, potvrdili su agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu.

Prema rečima nadležnih u Policijskoj upravi, muškarac je prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu.

„Povređeni muškarac ima površinske povrede glave, lakše je povređen, a zadržan je u Kliničkom centru zbog šoka, ne zbog povreda“, rekao je direktor KC Zoran Radovanović.

Uviđaj još traje, iz policije i tužilaštva kažu da je situacija na mestu zločina složena i da istraga treba da pokaže da li je zaista reč o pokušaju pljačke, u šta se sumnja.

Komsija je pronašao povređenog muškarca kaže da je G.Z. ispuzao na stepenice i zvao pomoć i da je video da su u kući ispreturane stvari. Teško povređeni muškarac je tom komšiji ispričao da je jutros rano otišao da isprati sina na autobusku stanicu, a kada se vratio i ušao u kuću neko ga je udario sa leđa i onesvestio. 

U okolnim kućama nije bilo nikoga i niko od komšija nije ništa čuo. 

Kako saznajemo, ovaj bračni par je radio u Sloveniji ali su često dolazili u Medoševac.

Policija dozvoljava jedino rođacima da priđu do kuće a ispred je okipljeno desetak njih. Kažu da ovaj bračni par nije do sada imao nikakvih problema i da su u šoku.