Stefanović traži zatvaranje puta ka Adi Huji

Vesti 13. dec. 201416:18 > 16:25
Podeli:
Izvor: Tanjug/Jaroslav Pap

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pozvao je danas Gradsku upravu Beograda da zatvori put na Adi Huji, gde se dogodila još jedna saobraćajna nezgoda.

„Iako je saobraćajnicu, koliko mi je poznato, sagradilo privatno lice na posedu Luke Beograd, pa samim tim nije u nadležnosti grada Beograda i opštine Palilula, potrebno je što pre zatvoriti put kako se ne bi dogodila nova nesreća, poput one u kojoj je pre samo tri nedelje stradalo troje mladih ljudi“, rekao je Stefanović.

Policija je spremna, kako je dodao, da se uključi u akciju kako bi se automobilima onemogućio prilaz keju i vodi.

„U međuvremenu saobraćajna policija pojačaće kontrole na Adi Huji“, poručio je Stefanović.

Jedan automobil rano jutros sleteo je sa puta na Adi Huji i zaustavio se na betonskom delu na samom ulasku u reku, u blizini mesta gde se nedavno utopilo troje mladih kad su automobilom upali u Dunav.

Kako je izvestio N1 putnici i vozač samo su ugruvani, a auto je bočno sleteo na betonski deo obale, pošto je pre pada udario u drugo vozilo..

Krajem novembra automobil u kojem je bilo šest mladih osoba sleteo je u Dunav na Adi Huji, tri osobe su uspele da se spasu, dok su tri stadale. Po ponalogu višeg javnog tužioca vozaču automobila određeno je zadržavanje u pritvoru.