U Novom danu o Naučno-tehnološkom parku

Vesti 14. jul 201615:21 > 15:23
Podeli:
Izvor: N1

Prošlo je nešto više od godinu dana od osnivanja Naučno-tehnološkog parka Beograd, gde danas radi 350 mladih talenata, u 29 kompanija. Planovi su da ih bude još više, kao i da se podstakne dolazak inovatora koji će stvoriti nove poslove.

O tome na koji način Naučno-tehnološki park može stvoriti nova radna mesta i uticati na to da dobre ideje nađu konkretnu primenu u praksi i tako doprinesu razvoju privrede razgovaramo sa Gordanom Danilović Grković, vršiocem dužnosti direktora Naučno-tehnološkog parka Beograd.

Aktuelne događaje, kroz pregled dnevne štampe, komentariše novinarka i voditeljka Prvog programa Radio Beograda, Nataša Raketić.

U sklopu bogate letnje kulturne ponude u Smederevu, tokom predstojećeg vikenda, 16. i 17. jula održaće se jedinstveni muzički događaj u Srbiji – Festival vojnih orkestara. Osim nastupa vojnih orkestara, publika će, na sceni u Malom gradu, moći da vidi i čuje brojne voklane soliste, među kojima su Beti Đorđević, Ana Sofrenović, Jadranka Jovanović…

Tim povodom naši gosti su solistkinja Mirjana Stojanović i Svetozar Vasilevski, načelnik umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“ .

U stalnoj rubrici petkom, tvitove za vas bira i komentariše Mirjana Nerandžić, na Tviteru Dramatič[email protected]_stormborn