Svečanim defileom i uručenjem nagrada obeležen Dan policije

Vesti 20. jun 201613:25 > 13:27
MUP Srbije

Nagrade pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije iz različitih organizacionih jedinica i više policijskih uprava koji su svojim radom i zalaganjima postigli najbolje rezultate, uručio je danas vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić.

MUP je naveo da je u sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije kao nagradu više od 40 pripadnika dobilo pištolj, a po uručenju Rebić je kazao da je policija u prethodnom periodu ostvarila dobre rezultate u borbi protiv kriminala, očuvanju javnog reda i mira i odgovorila na sve pretnje i izazove.

„Srpska policija je pokazala da je spremna da se suoči sa svim izazovima koje na globalnom nivou pogadjaju sve države sveta, pre svega sa najvećom opasnošću – opasnošću od terorizma i organizovanog kriminala, koji je s njim povezan“, dodao je Rebić.

U sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, u Knez Mihailovoj ulici, održali su tradicionalni defile.

MUP Srbije
MUP Srbije
MUP Srbije
MUP Srbije
Ilustracija / MUP Srbije
MUP Srbije
MUP Srbije