Mihajlović razgovarala s Zaharijevim i meštanima Bosilegrada

Vesti 08. apr 201612:51 > 14:54
N1

Predsednik opštine Bosilegrad Vladimir Zaharijev i meštani okupili su se kako bi razgovarali s ministarkom saobraćaja i potpredsednicom Srpske napredne stranke Zoranom Mihajlović koja je došla u posetu tom mestu.

Uoči njenog dolaska, Zaharijev je okupljenima rekao da neće blokirati put već da će stajati sa strane i zamoliti je da razgovara s njima, ukoliko to bude želela.

Kolona vozila u kojoj se nalazila Zorana Mihajlović zaustavila se kad ih je ugledala, a ministarka je izašla iz automobila i razgovarala s Zaharijevim i meštanima.

Oni su za nju imali najviše pitanja u vezi sa sporom oko pumpe u Bosilegradu, ali lokalne fabrike Yumco.

Pogledajte kako je tekao razgovor Vladimira Zaharijeva i Zorane Mihajlović.

Mihajlović: Zaharijev od Bosilegrada pravi geto

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je da predsednik opštine Bosilegrad Vladimir Zaharijev pravi od ove opštine geto i poručila da nijedno mesto u Srbiji neće biti zatvoreno sve dok vladu predvodi Aleksandar Vučić.

“Može Zaharijev koliko želi da leži po putu zbog pumpe, da pravi cirkus i zatvara fabrike, ali to neće doneti nova radna mesta Bosilegradu”, rekla je Mihajlović obraćajući se građanima i simpatizerima SNS Bosilegradu.

Press

Mihajlović je pozvala stanovnike Bosilegrada da se ne plaše Zaharijeva i njegovih ljudi i da na izborima 24. aprila glasaju za promenu vlasti u toj opštini.