Jovanović i Tadić: Srbija bira između dve politike

Vesti 27. mar 201618:06 > 18:08
LDP

Nosioci izborne liste Savez za bolju Srbiju, Boris Tadić i Čedomor Jovanović, posetili su Bački Petrovac i čestitali Uskrs hrišćanskim vernicima koji ga proslavljaju po gregorijanskom kalendaru i ukazali na suštinsku važnost poštovanja različitosti svih nacionalnih, verskih i entičkih zajednica.

Predsednik Liberalno demokratske partije Jovanović je izjavio da nam danas život diktira ponašanje i da zbog toga mi u ovoj kampanji nemamo tri politike za koje možemo da glasamo, već svega dve.

Imamo jednu politiku koja insistira na promenama i Srbiji u Evropi, na kojoj insistira naš savez i neki drugi političari, i drugu politiku, gde bi da nas trpaju u Rusiju, i na tome se završava ponuda na ovim izborima, rekao je Jovanović.

Danas kažu da je Vučić ukrao moju politiku, a ja sam samo uvek kao svoju obavezu osećao to da moram politiku da prilagodim životu, a ne da teram po svom bez obzira koliko to košta, izjavio je Jovanović.

Jedno od centralnih mesta naše politike, rekao je Tadić, jeste poštovanje svih etničkih zajednica, svih kultura i jezika, jer ih samo na taj način možemo sačuvati.

Godinama smo dolazili ovde, uvek na izborima pobeđivali, tako će biti i ovaj put, ja sam jedan veliki optimista, istakao je Tadić, navodi se u saopštenju.