Novi dan na izricanju presude Karadžiću

Vesti 23. mar 201620:00 > 20:02
Izvor: N1

Uživo smo u Hagu gde će u Tribunalu biti izrečena presuda Radovanu Karadžiću. Iz Haga izveštavaju reporteri N1 Nikola Radišić i Zvonko Komšić.

Od kada je usvojen Zakon o poljoprivrednom zemljištu, protesti poljoprivrednika ne jenjavaju. U Somboru je to završeno hapšenjem šestorice poloprivrednika. Ko ore državne njive? Da li država podržava ili sabotira domaće poljoprivrednike? O ovome u temi jutra govoriće predsednik Asocijacije poljoprivrednika Miroslav Kiš.

Prvi broj dnevnih novina „Srpski telegraf“ od četvrtka na kioscima. Šta donosi čućete od glavnog i odgovornog urednika Milana Lađevića, sa kojim listamo i ostalu dnevnu štampu.

Ustanova kulture “Vuk Stefanović Karadžić” u saradnji sa trupom “Una Saga Serbika” priprema muzičko-scenski spektakl „Banović Strahinja“, Tim povodom naš gost je član Pozorišta na Terazijama, koreograf Nebojsa Gromilić

Jedno od najboljih prošlogodišnjih live izdanja u regionu, bend „Urban & 4“, imaće svoju koncertnu promociju 8. aprila u beogradskom Domu omladine. Gost rubrike Izlog – frontmen benda Damir Urban.