Golubović sutra na saslušanju zbog poruke na Fejsbuku?

Vesti 20. jan 201617:15 > 17:18
Youtube/printscreen

Tužilaštvo za visoko tehnološki kriminal (VTK) saslušaće sutra Kristijana Golubovića povodom njegovog pisanja na Fejbuku koje se tiče učesnice Farme Tamare Đurić.

Golubovićev branilac Gvozden Grgur rekao je Tanjugu da je Golubović zadržan u policijskom pritvoru, pošto je u utorak uhapšen u Kraljevu i da će sutra pre podne biti saslušan u Tužilaštvu za VTK u Beogradu.

Advokat Grgur je naveo da će prisustvovati saslušanju, ali da o navodima krivične prijave za sad ne može da govori jer sa njima nije upoznat.

Mediji prenose da će Golubović biti saslušan povodom poruke na Fejsbuku: „Ona (Tamara Đurić) je zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smeju ni da je taknu, a kamoli da joj urade sve ono što zaslužuje“.

Golubovića čeka služenje kazne od osam godina zatvora zbog preprodaje heroina, ali je nedavno po četvrti put zatražio odlaganje kazne zbog zdravstvenih razloga.

Sud je naložio dopunu medicinske dokumentacije, kako bi odlučio o njegovoj molbi, koja samim podnošenjem odlaže izvršenje kazne.

Golubovića čeka izdržavanje svega četiri godine u zatvrou, pošto je polovinu kazne već izdržao u pritvoru koji mu se uračunava u kaznu.

Dva puta je odlagao izvršenje zbog rođenja deteta, a treći put krajem prošle godine zbog učešća na “Farmi” i obaveza prema produkciji tog rijalitija.