Oliviji Kolman izmakla su dva Zlatna globusa, ali su nas njene reakcije osvojile

Showbiz 01. mar. 202123:29 > 23:291 komentar
Podeli:
zlatni globus olivija kolman
Izvor: Tanjug/NBC via AP

Britanska glumica Olivija Kolman bila je nominovana za nagradu Zlatni globus u dve kategorije, i izgubila je u obe, ali su njene euforične reakcije oduševile korisnike drušvenih mreža.

Kolman je bila nominovana za najbolju žensku ulogu u dramskoj TV seriji – za ulogu kraljice Elizabete u Netfliksovoj „Kruni“, i za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu „Otac“ Florijana Zelera.

Zbog pandemije koronavirusa, ceremonija dodele Zlatnih globusa održana je „onlajn“, a u trenutku kada su voditelji saopštili da nagrada za glavnu žensku ulogu u dramskoj TV seriji ide Emi Korin – koja u „Kruni“ igra princezu Dajanu – „kraljica“ je počela euforično da tapše, a zatim je i zaigrala pred kamerom svog računara.

Iskrena i nesebična reakcije Olivije Kolman na trijumf njene mlađe koleginice, ubrzo je postala viralna na društvenim mrežama.

Kolman je „ostala kratkih rukava“ i u trci za nagradu za sporednu žensku ulogu na filmu, što je nije sprečilo da snažnim aplauzom pozdravi Džodi Foster koja je nagrađena Zlatnim globusom za rolu u filmu „Mauritanac“.

Olivija Kolman osvojila je Oskara 2019. godine za ulogu u filmu „Miljenica“, a svojim emotivnim i neposrednim govorom i tada je mnoge nasmejala, ali i dovela do suza.

Komentari

Vaš komentar