Učiteljica pozitivna na testu, morala da provede četiri sata u toaletu u avionu

Svet 30. dec. 202117:13 > 17:15
Podeli:
toalet, avion, wc u avionu
Izvor: Shutterstock

Učiteljica iz Čikaga Marisa Fotijeo morala je da se samoizoluje u toaletu aviona četiri sata, nakon što je rezultat brzog testa na virus korona, koji je uradila usred leta za Island, bio pozitivan, javlja danas Raša tudej.

Ona je tokom leta u Evropu na odmor iznenada dobila upalu grla, ali s obzirom na to da je ponela sa sobom nekoliko kompleta za brzo testiranje, testirala se u toaletu aviona.

Brzo je obavestila stjuardesu, koja je procenila da u avionu nema dovoljno praznih mesta da bi se pravilno izolovala, nakon čega se učiteljica samoizolovala u toaletu do kraja leta.

Za taj slučaj, javnost je saznala kada je učiteljica objavila snimak na svom TikTok profilu u kom je toalet opisala kao svoju „VIP karantinsku sobu“.

Nakon što je avion sleteo u islandsku prestonicu Rejkjavik, žena je smeštena u humanitarni hotel Crvenog krsta, gde je trenutno u toku desetodnevni karantin.

Kako je rekla, oseća se dobro i planira da ode za nekoliko dana, dok su njeni otac i brat, koji su bili na istom letu, bili negativni na virus i mogli da nastave put u Švajcarsku.

Više vesti o kovidu-19 i posledicama pandemije u zemlji i svetu čitajte na stranici Koronavirus.

Komentari

Vaš komentar