Megan Markl otputovala u Kanadu, princ Hari ostao da razgovara s kraljicom

Svet 10. jan. 202010:24 > 10:27
Podeli:
Izvor: Marc Giddings/Pool via REUTERS

Megan Markl otputovala je ponovo u Kanadu, gde je ostavila sina Arčija, posle samo tri dana povedena u Ujedinjenom Kraljevstvu, dok je princ Hari ostao u Londonu kako bi razgovarao sa kraljicom Elizabetom, ocem i bratom o odluci da on i Megan odstupe sa kraljevskih dužnosti, objavio je San.

Portparol vojvotkinje i vojvode od Saseksa potvrdio je da je Megan Markl napustila Veliku Britaniju kako bi se pridružila sinu koji je u Vankuveru, a očekuje se da tamo ostane duži period.

Vojvoda od Saseksa, princ Hari, ostao je u Britaniji kako bi bio domaćin žreba za Svetski ragbi kup 2021, koji se održava sledeće nedelje.

POVEZANE VESTI:

Veruje se da njih dvoje nisu poveli sina u Veliku Britaniju, na let dug 10 sati u roku od pet dana, a verovatno je ostao sa dadiljom i Meganinom prijateljicom.

Izvor Sana iz Bakingemske palate navodi i da bi „brzi razvod“ mogao da traje „danima, a ne nedeljama“, jer je zaposlenima naređeno da reše poteškoće u što bržem rešavanju Meganine i Harijeve budućnosti.

Kraljica Elizabeta Druga održala je sastanak četiri domaćinstva i to tako što je ona telefonirala iz Sandringama, Čarls iz Škotske, Vilijam je bio na telefonskoj vezi u Londonu, a Hari je razgovarao iz kuće u Vindzoru, navodi britanski tabloid.

San prenosi i da su sve tenzije oko odluke Megan i Hari da napuste kraljevske dužnosti bacile u senku proslavu 38. rođendana Kejt Midlton, planiranu za danas u Kengsintonskoj palati.