U Milanu strahuju, Ibrahimović poručuje: Još nisam spreman za cigaru i uživanje

Fudbal 30. jan 202211:16 > 11:201 komentar
Podeli:
AC Milan Zlatan Ibrahimovic
Izvor: REUTERS/Jennifer Lorenzini

Italijanski mediji najavljuju moguć kraj saradnje Zlatana Ibrahimovića i AC Milana. Švedski as ne misli tako...

Povezane vesti

Iskusni golgeter trenutno se oporavlja od problema sa Ahilovom tetivom zbog koje je na poslednjem derbiju sa Juventusom zamenjen već posle 28. minuta igre.

Predstoji novi veliki duel, gradski Derbi dela Madonina sa ekipom Intera i Zlatan sve čini kako bi bio spreman za 5. februar.

Međutim, najnovija povreda zabrinula je sve u Milanu i dovela u pitanje njegovu budućnost u slavnom klubu. Kako piše La Gazeta delo Sport, Ibrahimoviću ugovor sa Milanom ističe na kraju sezone i još se ne zna da li će biti produženja.

Nije sporan kvalitet, još manje njegov autoritet. Ako Ibrahimovićeva motivacija i fizička kondicija izdrže, u klubu će automatski tražiti da obnovi ugovor. Problem su sve učestalije povrede, odnosno kako će se Zlatan osećati u narednom periodu.

Ako ga sad pitate, ugovor će biti produžen.

„Normalno je da ste sa 40 godina u svom domu, da zapalite cigaru i zadovoljno uživate u uspomena na karijeru, koju ste imali. Ja još nisam spreman da zapalim tu cigaru“, poručio je u poslednjem intervjuu za L’ekip.

Zlatan Ibrahimović je uprkos sve češćim povredama i ove sezone prvi strelac tima sa osam golova u Seriji A. Ipak, u oktobru će proslaviti 41. rođendan…

Komentari

Vaš komentar