Tim ima dobre vesti – nije potrebna operacija zgloba

Tenis 04. okt. 202122:26
Podeli:
Izvor: Getty Image/Clive Brunskill

Dominik Tim konačno ima dobre vesti - povratak nakon povrede polako se približava, a ono što je najvažnije neće mu biti potrebna operacija.

Austrijanac se povredio u junu na turniru na Majorki gde se pripremao za Vimbldon i od tada ga nema na terenu. Sredinom avgusta objavljeno je da je povreda takva da Tim neće igrati do kraja sezone.

„Zdravo svima, nadam se da ste dobro. Kao što verovatno svi znate, za mene je danas bio veoma važan dan. Bio sam u Balgiji kako bih saznao da li mi je potrebna operacija zgloba ili ne“, rekao je Tim.

„Srećom, imam veoma dobre vesti. Neće biti potrebna operacija. Sve je stabilno i zglob izgleda dobro. Od sledeće nedelje treba da počnem sa pripremama, da ojačam zglob i učinim ga fleksibilnijim kako bih polako počeo ponovo da igram tenis“, nastavio je svoje izlaganje Austrijanac.

„Veoma se radujem tome. Prošlo je mnogo vremena od kada sam držao reket i iskreno mi veoma nedostaje. Veliko hvala svima koji su me podržavali tokom ovog teškog meseca, ne bi bilo lako bez vas. Vidimo se uskoro na terenu“, zaključio je Tim.

Komentari

Vaš komentar