Na Vimbldonu 50% publike, na finalu pun stadion

Tenis 14. jun. 202122:092 komentara
Podeli:
Izvor: Getty Images/Andrew Redington

Završen je Rolan Garos, pažnja teniske javnosti preusmerava se na Vimbldon. A odande stižu dobre vesti kako za tenisere, tako i za sve ljubitelje belog sporta.

Izgleda da se normalnost polako vraća u tenis. Slike sa punog Šatrijea u polufinalu i finalu podsetile su nas kako je to bilo pre pandemije. A i Vimbldon će tim putem. Organizatori su saopštili da su se sa Vladom Velike Britanije dogovorili o delimičnom otvaranju borilišta za gledalište u ranoj fazi turnira, a u završnoj i potpuno.

Sa zadovoljstvom možemo da saopštimo da smo postigli dogovor sa premijerom i sekretarom za kulturu da će na turniru moći mečevima da prisustvuje 50% gledalaca, a na finalnom vikendu i svih 15.000 na Centralnom terenu. Ovo će omogućiti da na najbolji način organizujemo Vimbldon u skladu sa merama zdravstvene zaštite, što nam i dalje ostaje glavni prioritet – glasi u saopštenju organizatora.

Da podsetimo, Vimbldon zbog pandemije nije održan prošle godine, a ove će Novak Đoković pokušati da postane prvi teniser od Roda Lejvera koji će vezati titule na prva tri gren slema sezone. I sve to ćete moći da pratite u direktnim prenosima ekskluzivno na kanalima Sport Kluba.

Komentari

Vaš komentar