Mari: Đoković je već osvojio četiri Gren slem titule zaredom

Tenis 21. sep 202113:52 > 14:05
Izvor: Michael Dodge Getty Images Sport

Britanski teniser Endi Mari rekao je da je Novak Đoković u svojoj karijeri već osvojio četiri Gren slema zaredom, kao i da to dovoljno govori o njegovoj uspešnoj karijeri.

Prvi teniser sveta Novak Đoković je ove godine bio na pragu osvajanja kalendarskog slema, ali ga je u tome sprečio Danil Medvedev, koji ga je pobedio u finalu US Opena.

„Novak je već osvojio četiri Gren slema uzastopno. Samo što to nije uradio u jednoj godini. Ovoga puta je bio na meč od toga, tako da je to očigledno moguće uraditi, ali je ekstremno teško“, objasnio je Mari.

On je prokomentarisao i veliki uspeh svoje sunarodnice Eme Radukanu, koja je osvojila US Open.

„Ona će biti vrhunska teniserka, tu nema dileme. Naravno, narednih nekoliko godina neće biti lake za nju. Ovo što je Ema postigla sada je neverovatno. Nadam se da će uraditi još velikih stvari u karijeri. Ako ikada ona ili njena porodica žele da popričaju sa mnom, uvek ću biti tu. Ali ne želim da budem taj lik koji će posle svakog poraza davati svoje mišljenje o tome šta je trebalo da uradi drugačije ili ne jer to nije korisno za nju“, rekao je Mari.

Komentari

Vaš komentar