Đokovića hapse u Melburnu?

Tenis 10. jan 202209:15 > 10:1217 komentara
Podeli:
NOVAK ĐOKOVIĆ
Izvor: Tanjug/Dragan Kujundžić

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uhapšen je u Melburnu i biće deportovan, prenose srpski mediji. Ipak, izvori iz Australije tvrde da to nije tačno.

Federalni sud je u ponedeljak usvojio žalbu srpskog tenisera na ukidanje vize po dolasku u Melburn. Đoković je trebalo da napusti izbeglički hotel u kojem je boravio prethodnih dana, a vraćeni su mu pasoš i lične stvari.

Ipak, kako su preneli mediji, značajan broj policajaca primećen je ispred advokatske kancelarije u kojoj je Đoković. Navodno, Novak će biti uhapšen i čeka ga deportacija…

Oglasili su se potom i australijski mediji, koji tvrde da informacija da je prvi reket sveta uhapšen nije tačna, pozivajuće se na izvore bliske Vladi. Navodno, ministar za imigraciju Aleks Hok i dalje razmišlja da li da ukine vizu srpskom igraču.

Podsećamo, odmah po izricanju presude, državni tužilac Kristofer Tran najavio je da bi ministar za imigracije Aleks Hok mogao ponovo da ukine vizu najboljem teniseru sveta.

Prema posebnim nadležnostima, Hok ima pravo da to učini iz različitih razloga, ukoliko ustanovi da su u javnom interesu.

Ako je istina da je ministar doneo takvu odluku, Đokoviću bi mogao da bude zabranjen ulazak u Australiju u naredne tri godine.

Komentari

Vaš komentar