Besplatna škola tenisa – Viktor Troicki gost na prvom času

Tenis 17. avg. 202115:00
Podeli:
Izvor: Promo / Mozzart

Proslavljeni reprezentativac i selektor Srbije stiže na otvaranje školice, 21. avgusta u 11 časova. Prijave su na [email protected]

Da i “beli sport” bude dostupan svoj deci! Kompanija Mozzart je u saradnji sa proslavljenim sportistima proletos pokrenula veliki projekat Besplatne škole sporta, a posle fudbala, košarke, odbojke i rukometa, mališani će dobiti priliku da se oprobaju i na teniskoj mreži! Otvoreni čas na kome će biti odabrano 60 polaznika uzrasta od pet do osam godina održaće se u subotu, 21. avgusta u 11. časova, na terenima TK Crvena zvezda (Mije Kovačevića 9, Beograd), a specijalni gost biće Viktor Troicki!

Prijave za učešće na prvom, probnom času su uveliko u toku i mogu se slati na [email protected] do 19. avgusta u ponoć.

Školica tenisa se realizuje u saradnji sa Zvezdom, a sa mladim zaljubljenicima u ovaj sport tokom tri meseca će raditi četvorica trenera.

Izvor : Promo / Mozzart

“Drago nam je da se Mozzart opredelio da zajedno sa nama napravi besplatnu školu tenisa za decu, gde će oni imati priliku da se okušaju sa reketom i vide koliko ih to zanima. Naravno, na početku će svi reći da žele da budu Nole, ali za to je potrebno mnogo godina rada, truda i odricanja”, kaže Slobodan Vojinović iz Zvezde.

Treninzi će se održavati dva puta nedeljno na terenima TK Crvena zvezda, a decu na kraju očekuje i turnir.

“Naša škola ima dugu tradiciju i iz nje su potekli mnogi šampioni, nadam se da će se i sad pojaviti neki. Zvezda je najtrofejniji klub, deca će ovde imati dobre uslove za rad. Treneri će proceniti ko ima talenta, želje i afiniteta, a na prvom otvorenom treningu u tome će im pomoći Viktor Troicki”, objašnjava Vojinović.

Podsetimo, Mozzartova besplatna škola sporta je projekat pokrenut proletos u okviru kojeg su deca dobila priliku da šest meseci treniraju fudbal, košarku, odbojku i rukomet bez plaćanja članarine.

Na treninzima su decu posetili Aleksandar Katai, Dragan Stojković Piksi, Vesna Čitaković, Željko Rebrača, Stefan Jović, Ratko Nikolić, Dragan Škrbić, Vladimir Cupara, a najvredniji su dobili mesto na kampu kod proslavljenih sportista – Deki 5, Teo 4, Ratko Nikolić i Play Volley.