US Open dan VI: Serena, Marej, Konjuh, Karlović

Tenis 03. sep. 201602:27 > 02:29
Podeli:
Izvor: Mike Stobe, Getty Images Sport

Na poslednjem Gren slemu godine US Openu igra se šesti dan. Na terene će izaći, između ostalih, Serena Vilijams i Endi Marej, ali i neke uzdanice iz regiona.

Serena Vilijams meč trećeg kola igra protiv Šveđanke Johane Larson i njih dve su druge po redu na Artur Ešu, a posle njih sledi meč trećeg kola u konkurenciji muškaraca između drugog nosioca Britanca Endija Mareja i Italijana Paola Lorencija.

U akciji će biti starija Serenina sestra Venus i to protiv Nemice Laure Sigmund. Njih dve otvaraju večernji program na Ešu. Sledi meč između Australijanca Nika Kirjosa i Ilije Marčenka iz Ukrajine, koji zatvara program na centralnom terenu.

Derbi trećeg kola u muškom delu žreba je između srebrnog sa Olimpijskih igara Argentinca Huana Martina del Potra i Španca Davida Ferera na Lui Armstrongu, a posle njih na teren izlaze Švajcarac Sten Vavrinka i Britanac Danijel Evans.

Od tenisera iz regiona na teren izlaze Hrvati Ivo Karlović i Ana Konjuh. Karlović igra protiv Amerikanca Džereda Donaldsona poslednji meč na terenu 17, dok se Konjuh sastaje sa domaćom predstavnicom Barbarom Lepčenko i one su druge na Grendstendu.