San: Ana smenila Van Gala

Tenis 24. maj 201623:18 > 23:22
Podeli:
Izvor: Tanjug/AP Photo/Tertius Pickard

Britanski “San” je pronašao krivca za odlazak Van Gala sa klupe Mančester Junajteda. “Crveni đavoli” nedavno su osvojili FA Kup, ali nisu izborili Ligu šampiona, pa će Holanđanin mesto ustupiti Žozeu Murinju, koji je tokom sezone koja je ostala iza nas, dobio otkaz ali i ogromna finansijska sredstva na ime prevremnog raskida ugovora

Ko je krivac? Ana Ivanović! Kako objašnjava  “San”,  u svlačionici Mančestera je stvorena loša atmosfera, jer je holandski stručnjak tolerisao Bastijanu Švajnštajgeru neprofesionalno ponašanje i česta odsustva zbog viđanja sa verenicom.

Nemački reprezentativac je imao povlastice, dolazio je ponekad u Mančester na sam dan utakmice privatnim avionom, a u centru za treninge „Karington“ nisu ga preterano često viđali od marta, od kako je povređen. S druge strane, bio je skoro redovan gost na Aninim turnirima, koje je igrala širom planete. To je izazivalo bes kod saigrača, samim tim nije bilo hemije u ekipi, i što je najbitnije, izostali su uspesi.

Osim Švajnštajgera, fudbaleri su se ljutili i na Memfisa Depaja. Mladi Holanđanin je neretko pravio incidente, a jednom je bacao flašice sa vodom po svlačionici, kada mu je saopšteno da neće biti u startnoj postavi.

Van Gal je sada u potrazi za novom sredinom, a utehu može da potraži u činjenici da je dobio oko sedam miliona evra na ime prevremenog raskida ugovora.