Đoković: Mali grč, sve je u redu

Tenis 31. mar 201610:10 > 10:11
Izvor: Clive Brunskill/Getty Images

Novak Đoković ponovo je bio bolji od Tomaša Berdiha. Srbin je imao malih problema tokom meča sa Čehom, pošto je osetio bol u leđima, ali je masaža pomogla

– Leđa su u redu – proveriću sa fizioterapeutom, ali mislim da nema razloga za brigu. U pitanju je bio vetar, poteškoće sa izbacivanjem loptice pri servisu, teško smo i on i ja pronalazili ritam zbog nezgodnih uslova – verovatno je to za posledicu imalo grč u srednjem delu leđa. Nije to ništa značajno, masaža je pomogla – rekao je Đoković i dodao – Od prvog do poslednjeg poena, ovo je bio moj najbolji meč na turniru i mislim da je on došao u pravo vreme.

Novakov rival u polufinalu biće David Gofan, koji je u odličnoj formi. Dobio je Žila Simona i igra drugo uzastopno polufinale turnira iz serije 1000.

– Imam dan odmora da se spremim za taj meč. On je pun samopouzdanja, igra najbolje u poslednjih 15 meseci, ali i ja sam na svom vrhuncu. Ako budem igrao kao do sada na ovom turniru, dopadaju mi se moje šanse – zaključio je prvi teniser sveta.