Sport klub slavi 16. rođendan

Sport Klub 04. feb 202215:17
Podeli:
Izvor: sk

Redakcija Sport kluba danas proslavlja 16 godina od osnivanja.

Redakcija je sa radom počela 4. februara 2006. godine. Plan Sport kluba je bio da tržištu u ovom regionu prenese sportske događaje na način na koji se to nije radilo do tada.

Sada, Sport klub je simbol sporta na ovim prostorima, ali što je možda još važnije, simbol onoga kako bi sport trebalo da se prati i doživi. Glasovi komentatora, tekstovi i blogovi novinara SK su poznati i van granica regiona.

„Tokom prethodnih 15 godina pratili smo gotovo sve uspehe Novaka Đokovića. Svojim gledaocima godinama unazad dajemo jedinstvenu šansu da prate sve mečeve engleske Premijer lige, kao i velikog broja ostalih evropskih prvenstava, a od ove sezone, na kanalima SK su i utakmice nemačke Bundeslige. Sport klub je, kao niko pre i posle, propratio istorijski plasman košarkaša Partizana na Fajnal for u Parizu 2010. godine. Nijedna televizija na svetu ne prenosi apsolutno sve mečeve Evrolige i Evrokupa kao što to radi SK, a isto će biti i narednih godina“, naveli su.

Takođe, Sport klub ima i jedan od najgledanijih YouTube kanala u regionu.

Iz redakcije Sport kluba su poručili da jedne devize nameravaju da se pridržavaju, a to je ona sa kojom su i počeli sa radom 2006. godine – „Sport klub: Za nekoga sve, za svakog po nešto“.

Komentari

Vaš komentar