Suares: U Barsi mi rekli da sam star, da nisam za veliki tim

Spanska liga 23. feb 202111:322 komentara
Podeli:
Luis Suarez
Izvor: REUTERS/Susana Vera

Špic Atletika Luis Suares kao da i dalje ne može da prežali svoje ne tako lep rastanak sa Barselonom. Urugvajac ipak iz svega nalazi motivaciju da u Madridu pokaže upravi katalonskog kluba šta propušta.

Od kako je došao u Atletiko, Suares je pravio ozbiljnu razliku za „jorgandžije“. Dao je 16 golova u 20 mečeva u La Ligi i trenutno je izjednačen sa Leom Mesijem po tom učinku. U Barseloni ovakav scenario nisu očekivali i zato su Urugvajca i maltene oterali tokom prošlog leta. On je prodat Atletiku za pet i po miliona evra.

Ono što mi je stvarno smetalo je da su mi rekli da sam star i da ne mogu da igram na najvišem nivou i da nisam za veliki tim. To me je razočaralo„, kaže Luis Suares za Frans fudbal.

Ono što je ključno je um. Veoma je važno da budeš jak u glavi i da osećaš da možeš da preokreneš tešku situaciju. To mi je uvek bila odlika, nikad nisam odustajao, čak i kada je bilo teško. Taj karakter me je gurao da dođem u ovaj tim i da se borim za važne stvari. Jedna od mojih motivacija je bila da pokažem da i dalje mogu da računaju na mene. To je pitanje samopouzdanja. Hteo sam posle svih godina u Barsi da dokažem da mogu da budem koristan na najvišem nivou u španskoj eliti„, kaže Suares.

derbi banane
Izvor : SK
Komentari

Vaš komentar