Pogba u šoku: Opljačkali su nas dok su naše bebe bile same

Fudbal 17. mar. 202200:3410 komentara
Podeli:
Izvor: Dan Mullan/Getty Images

Nije Paulu Pogbi u utorak bila dovoljno crna noć zbog eliminacije Mančester Junajreda, već je doživeo i pravu porodičnu dramu...

Dok se sa saigračima borio da ostvari što bolji rezultat u revanšu Lige šampiona protiv madridskog Atletika (0:1), u Pogbinu kuću su upali lopovi. Francuski fudbaler bio je izbezumnjen kada je to saznao, jer su u tom trenutku u njegovom domu bile samo njihove bebe.

„Najgoru noćnu moru naša porodica doživela je prošle noći kada su lopovi provalili u naš dom dok su bebe spavale u svojoj sobi“, napisao je Paul Pogba na sviom Twitter profilu i nastavio:

"Lopovi su bili tu svega pet minuta, ali oduzeli su nam nešto mnogo vrednije od bilo čega što smo imali u našem domu, a to je osećaj sigurnosti i bezbednosti.

To se dogodilo tokom poslednjih minuta sinoćne utakmice kada su lopovi znali da nismo u našem domu. Supruga i ja smo požurili kući ne znajući da li su naša deca bezbedna i nepovređena", dodao je francuski fudbaler.

"Kao otac, nema goreg osećanja na svetu od onog kada ne možete da zaštitite svoju decu. Iskreno se nadam da niko nikada neće morati da oseti ono što sam ja sinoć osetio."

Zbog svega toga ponudio je nagradu "svakom ko ima pojma da nam pomogne."

Paulu Pogbi na kraju sezone ističe ugovor i kako trenutno stoje stvari on će verovatno napustiti Mančester Junajted. Na Old Traford se vratio 2016. iz Juventusa za tada rekordan transfer od 89 miliona funti.

#social-embed_0

Komentari

Vaš komentar