Dajana protiv Tijane na EP: Tata će jedan set navijati za sestru, drugi za mene

Ostali sportovi 19. avg 202111:45 > 11:586 komentara
Podeli:
Izvor: REUTERS/Ivan Alvarado

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije će protiv selekcije BiH započeti nastup na Evropskom prvenstvu. Pored samog susreta ovih reprezentacija zanimljiv će biti i duel sestara - Dajane i Tijane Bošković.

Dajana je reprezentativka Bosne i Hercegovine, dok njena tri godine mlađa sestra Tijana član je selekcije Srbije i jedna od najboljih odbojkašica na svetu.

Dajana Bošković je gostujući na N1 televiziji u Sarajevu, u emisiji “Novi dan”, prokomentarisala ovaj susret, mišljenje roditelja, kao i sestrino prisustvo na drugoj strani mreže.

“Roditelji znaju kako im je, verovatno nije jednostavno. Roditelji će navijati za obe ćerke, oni su ovde i podržaće nas u areni. Nismo puno pričali o ovom susretu. Tata je govorio da će navijati jedan set za jednu, drugi za drugu ćerku. Ja se nadam pre svega dobroj utakmici i neka bolji pobedi.”, rekla je za N1 Dajana Bošković.

Do sada se nisu sastajale u reprezentativnim, ali jesu u turskom prvenstvu, gde Dajana nastupa za Kuzejboru, dok je Tijana član Ečacibaši Vitra.

Susret između Srbije i Bosne i Hercegovine igra se danas sa početkom od 17 sati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Bošković (@coti_18)

Komentari

Vaš komentar