Olimpijski šampioni na pripremama u Kragujevcu

Ostali sportovi 06. jun. 202112:521 komentar
Podeli:
Izvor: Matthias Hangst/Getty Images

Kandidati za vaterpolo reprezentaciju Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju nalaze na pripremama u Kragujevcu, gde će ostati do 14. juna.

Selektor Dejan Savić napravio je spisak od 26 imena i na njemu su: Branislav Mitrović, Radoslav Filipović, Vladimir Mišović, Sava Ranđelović, Stefan Mitrović, Viktor Rašović, Petar Velkić, Nemanja Vico, Gavril Subotić, Vuk Milojević, Marko Radović, Đorđe Vučinić, Filip Filipović, Radomir Drašović, Duško Pijetlović, Nikola Dedović, Gojko Pijetlović, Miloš Ćuk, Dimitrije Rističević, Vasilije Martinović,Strahinja Rašović, Lazar Dobožanov, Nikola Lukić, Luka Pljevančić, Marko Radulović i Stefan Branković.

U Beogradu će se priključiti: Andrija Prlainović, Milan Aleksić, Đorđe Lazić, Dušan Mandić i Nikola Jakšić, koji su imali obaveze na Fajnal ejtu Lige šampiona u glavnom gradu Srbije.

Mi smo počeli još sredinom maja i polako su nam se, po utvrđenom planu i dogovoru, priključivali igrači koji su posle završenih nacionalnih prvenstava imali nekoliko dana odmora. Imamo na raspolaganju veći broj grača, želimo da i mlađi, talentovani igrači ponovo osete našu atmosferu i da u radu sa starijim, iskusnijim igračima napreduju” kaže Dejan Savić.

U Kragujevcu se trenira do kraja nedelje.

Posle toga, od 14.juna nastavljamo rad u Beogradu zajedno sa američkom reprezentacijom. Sa njima završavamo 19.juna. Posle dva dana odlazimo na pripreme u Kranj koje će trajati do 2. jula. Sledi turnir u Beogradu gde će pored dve srpske selekcije igrati Španija i Francuska. Za 15.jul je predviđen odlazak olimpijskog tima u Kašivazaki”, zaključio je Dejan Savić.

Srbija će na Igrama u Tokiju braniti zlato osvojeno u Riju 2016. godine. Igraće u grupi B zajedno sa reprezentacijama Španije, Hrvatske, Crne Gore, Kazahstana i Australije.

 

Komentari

Vaš komentar