Kolaković odredio putnike za Gdanjsk

Podeli:
Izvor: foto: OSS

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije igraće od 5. do 10. jula na turniru B grupe u trećoj nedelji Lige nacija.

Selektor Igor Kolaković za ovu akciju saopštio je spisak reprezentativaca. Put Poljske krenuće:

Tehničari: Nikola Jovović (Dinamo Lo) i Vuk Todorović (ACH Volej), Korektori: Aleksandar Atanasijević (SKRA Belhatov) i Božidar Vučićević (Halkbank Ankara), Libera: Lazar Koprivica (Radnički) i Nikola Peković (Fridrihshafen), Blokeri: Marko Podraščanin (Trentino), Srećko Lisinac (Trentino), Petar Krsmanović (Kuzbas) i Nemanja Mašulović (ACH Volej), Primači: Nemanja Petrić (Belogorje), Miran Kujundžić (Pariz Volej), Pavle Perić (Olimpijakos) i Milan Katić (Monca).

Srbija će u Gdanjsku igrati sa Slovenijom (sreda, 6. jul – 20.00), Italijom (petak, 8. jul – 20.00) Iranom (subota, 9. jul – 17.00), i Kinom (nedelja, 10. jul – 14.00). U Gdanjsku će igrati i Poljska, Holandija i Bugarska. Trenutno je srpska selekcija na deobi osmog i devetog mesta sa Iranom i vodiće veliku borbu za prolaz na finalni turnir.

Sve utakmice Lige nacija 2022. direktno možete da pratite na kanalima Sport Kluba. Na Finalnom turniru će igrati osam reprezentacija, a takmičenje počinje od četvrtfinala. Finalni turnir u konkurenciji odbojkaša odigraće se od 20. do 24. jula u Bolonji, u Italiji.

Komentari

Vaš komentar