Brejdi: Znam da vas sve zanima šta ću raditi…

Ostali sportovi 25. jan. 202221:141 komentar
Podeli:
Izvor: Maddie Meyer/Getty Images

Legendarni kvoterbek Tom Brejdi okončao je sezonu u Tampa Bej Bakanirsima, a NFL javnost ne prestaje da razmišlja o tome koji će biti njegov sledeći potez – da li će se vratiti u tim sa Floride i naredne sezone, da li će se penzionisati ili će u pitanju biti nešto treće?

Bakanirsi su eliminisani u polufinalu konferencije – od njih su bolji bili Los Anđeles Remsi u spektakularnom duelu.

„Jasno mi je da u ovoj fazi karijere postoji veliko interesovanje za moju budućnost kada god se sezona završi, ali ove nedelje jedino što mi je na umu je zahvalnost koju imam prema ovom timu i prema navijačima koji su nas bodrili cele godine. Ova sezona je bila prava nagrada na ličnom i profesionalnom nivou i cenim sve koji su užasno naporno radili kako bi ovaj tim postigao toliko toga“, napisao je 44-godišnji Tom Brejdi na instagramu.

„Uvek želim da pobedim, mislim da vam je to do sada postalo jasno, ali to ne znači da su porazi za mene jednaki neuspehu, naročito ako izgubite boreći se onako kako smo se mi borili. Toliko toga treba ceniti u ovoj sezoni, obećavam da ovakvu podršku ne uzimam zdravo za gotovo. Hvala svakome ko je bio deo ove sezone, volim vas sve“, dodao je legendarni kvoterbek.

Tom Brejdi (44) igrač je Bakanrisa od 2020. godine, a pre toga je od ulaska u ligu 2000. do 2019. godine predstavljao Nju Ingland Petriotse. Sedam puta je osvajao Superboul, a u pet navrata je bio MVP najveće utakmice američkog sporta.

#social-embed_0

Komentari

Vaš komentar