Trijumf Dragane Raković i Krečkovića

Ostali sportovi 14. jul 201511:25 > 11:27
Izvor: Getty Images

Dragana Raković i Bogdan Krečković ostvarili su pobede na drugom međunarodnom Kupu menadžera koji je igran na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji. Takmičenje za golfere iz sfere biznisa koje se održava širom sveta odvijalo se u tri kategoriji.

Baš kao i drugi Masters, koji je igran pre mesec dana, i ovoga puta vremenski uslovi diktirali su tempo odigravanja, ali je na kraju ipak sve završeno prema planu.

Krečković je ostvario rezultat od 26 bruto poena, dok je Dragana Raković imala 30 neto poena. U A kategoriji Goran Lalović je slavio ispred Aleksandra Stojiljkovića i Nebojše Lazića. U B kategoriji u neto računanju najbolji rezultat ostvario je Rudi Zupan. Drugi je bio Predrag Filipović, a treći Radomir Beloševac. U C kategoriji  slavio je Veljko Gudelj, ispred Dejana Jokića i Dalibora Đurđića.

U isto vreme na Open turu najbolji rezultat imao je Slavoljub Šćekić. Drugi je bio Piter Čefi, a treći Goran Draganić. Takođe treba istaći da je u okviru „4 tim tura“ pobedu ostvarila ekipa „Birdi Hanters“ u sastavu Piter Čefi, Ilija Đurđević, Jana Marinković i Nebojša Lazić.

Pojedinačne nagrade dobili su Jana Marinović i Ilija Đurđević koji su izveli najduže udarce, dok je Piter Čefi imao udarac iz prve najbliži rupi.

Naredni međunarodni Kup menadžera održaće se u Bugarskoj u Pirin golf i kantri klubu i to će biti jubilarni 80. u istoriji ovog takmičenja.