Sportsko-muzički spektakl u Beogradu

Ostali sportovi 03. jul. 201512:57 > 12:58
Podeli:
Izvor: ljubaznošću ljudi iz saaf

Završni turnir IFAF Evropa Lige šampiona u američkom fudbalu, koji će se u Beogradu održati od 24. do 26. jula i to na stadionu FK Voždovac, biće pravi spektakl jer su mnoge ovdašnje muzičke zvezde potvrdile svoje učešće.

Navijači mogu da budu srećni i zbog kvaliteta timova koji će se boriti za trofej, SBB Vukova i njihovih rivala u polufinalu, London Blica, odnosno Karlstad Krusejdersa i Tonon Blek Pantersa, ali i zbog brojnih umetnika koji će tada nastupiti na stadionu FK Voždovca. Što između polufinalnih utakmica, što na poluvremenima mečeva, nastupe su potvrdili THC La Familija, Mihilow, Prti Bee Gee, VIP, Sick Touch, Frka, Smoke Mardeljano, ali i jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, Nikola Đuričko, kao i muzička zvezda Aleksandra Kovač, koja će pevati himnu Srbije. I, ta lista, iako potvrđena, još uvek nije i konačna.

Prvog dana jula, meseca u kome će se u prestonici Srbije odigrati ovaj prestižni završni turnir Lige šampiona u američkom fudbalu, promovisan je i logo takmičenja.

F4 turnir je dobio i glavnog sponzora, „Ledeni kvas“.

„Tvorci Ledenog kvasa su zadovoljni i ponosni što sponzorišu završni turnir IFAF Evropa Ligu šampiona u američkom fudbalu 2015, koji će se održati u Beogradu. Utakmice na završnom turniru su sjajna prilika da se narodu Srbije i ostatku Evrope približe i američki fudbal i naš proizvod“, rekao je Art Šankler, portparol Ledenog kvasa.