Trijumf Grčića i Flanđunisa na Adi

Ostali sportovi 01. jul. 201511:07 > 11:09
Podeli:
Izvor: Getty Images

Vlado Grčić i Aleksandar Flanđunis ostvarili su pobede na drugom „Luštica Bej čelendžu“, trećem Masters turniru u sezoni koji je održan na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji.

Baš kao i drugi Masters, koji je igran pre mesec dana, i ovoga puta vremenski uslovi diktirali su tempo odigravanja, ali je na kraju ipak sve završeno prema planu.

Grčić je bio bruto najbolji sa 152 poena, dok je Flanđunis u neto računanju ostvario 133 bodova. U A kategoriji drugu poziciju zauzeo je Radomir Beloševac, a iza njega su se plasirali Borisav Todorović i Branimir Žegarac. 

U B kategoriji bruto pobednik je Pavle Tomašević, dok je u neto računanju najbolji rezultat ostvario Milan Ranđić sa 69 poena ispred Ivice Suturovića i Dragana Đuričića.  U C kategoriji  slavio je Vladimir Danković sa 31 bruto poenom, dok je u neto bodovanju najuspešniji bio Ognjen Mićić sa 56 bodova.

Pojedinačne nagrade dobili su Maja Ilić i Aleksandar Flanđunis koji su izveli najduže udarce, dok je Goran Stanarević imao udarac iz prve najbliži rupi.

Inače tokom ceremonije dodele nagrada, sponzor turnira organizovao je lutriju za sve učesnike turnira, na kojoj su nagrade bile krstarenje, vikend u Luštici i sedmodnevni boravak u Egiptu.

Posle tri odigrana Mastersa u ukupno plasmanu u vođstvu su Radomir Beloševac u A, Dragan Đuričić u B i Vladimir Danković u C kategoriji.