Novo, moderno ruho sajta Sport Kluba

Podeli:
Izvor: sk

Naša svakodnevica neprestano se menja, a te promene u najvećoj meri su rezultat neprestanog razvoja modernih tehnologija. Mi pratimo te promene i zato je od danas pred vama i novi sajt Sport Kluba – brži, sigurniji, stabilniji, modernog i jednostavnog dizajna!

Posle četiri godine odlučili smo da izgled sajta promenimo i prilagodimo potrebama savremenih čitalaca. Pored toga što će sada mnogo lakše dolaziti do tema koje ih interesuju jer je dizajn znatno jednostavniji i pregledniji, čitaoci će primetiti i još jednu bitnu promenu. Naime, sa kolegama iz United Clouda koji su razvili svetski priznatu platformu EON, radili smo i na razvoju cele SK platforme koja je sada među tehnološki najnaprednijim i najsigurnijim na tržištu pa će učitavanje vesti i video sadržaja od danas biti mnogo brže. Uverite se sami!

Ono što nismo menjali jeste kvalitetan sadržaj – Sport Klub će uvek biti mesto na kojem će ljubitelji sporta i sportskih događaja moći da pronađu sve što ih zanima. Najnovije informacije, ekskluzivne intervjue, zanimljive video snimke i rezultate uživo, podatke i statistike o svojim omiljenim sportovima, timovima i sportistima i prate sva najvažnija takmičenja na svetu. Stručne analize novinara, blogera i komentatora Sport Kluba, kao i podkasti takođe će ostati sastavni deo ponude sajta.

Novi dizajn karakteriše moderan izgled prilagođen za posetu sa mobilnih uređaja, a svi oni koji su već instalirali Sport Klub aplikaciju na svojim telefonima odmah mogu da je ažuriraju na Google Play i Apple Store. One koji još nisu preuzeli aplikaciju pozivamo da to učine i prate najnovije sportske vesti gde god da su!

Opcija personalizacije sadržaja na sajtu i aplikaciji trenutno neće biti dostupna jer smo odlučili da taj jako bitan segment podignemo na viši nivo i dodatno prilagodimo u skladu sa potrebama čitalaca. Tu unapređenu opciju ćemo uskoro predstaviti, a vi do tada uživajte u vrhunskom sportskom sadržaju samo na Sport Klubu!