Ivana: Uvek želim da budem najbolja

Ostali sportovi 27. dec 201612:42 > 12:44
Podeli:
Izvor: N1

Ivana Španović kaže da joj je cilj da osvoji zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Londonu i da se raduje dvoranskom Evropskom prvenstvu u Beogradu.

„Zamišljala sam još bolju godinu od ove, išla sam na tri zlatne medalje, ali na kraju sam osvojila zlato, srebru i bronzu. Neka to bude uspeh za 2016. godinu, a naredne godine tu želim da uvrstim i zlato sa Svetskog prvenstva“, rekla je Ivana Španović novinarima posle dodele priznanja za najbolju atletičarku u 2016. godini.

Evropsko dvoransko prvenstvo održaće se naredne godine, od 3. do 5. marta u Beogradskoj areni.

Tome se izuzetno radujem, ne što je Evropsko prvenstvo, već zato što smo domaćini. To je izuzetno velika čast i izuzetna stvar za Srbiju i atletiku. Sve emocije vezujem za to da smo mi domaćini takvog jednog spektakla. Drago mi je što će ljudi otprilike videti kako sve to izgleda. Tome se neizmerno radujem„, rekla je Španovićeva.

Dijamantsku ligu moći ćete i sledeće sezone da pratite na kanalima Sport Kluba, a ovih dana, ako niste pratili 2016. možete da „uhvatite“ i jednočasovni pregled sezone u kojem se, između ostalih, nalazi i Španovićeva.