Slavlje Aleksandra Stojiljkovića na Adi

Ostali sportovi 03. okt. 201613:51 > 13:53
Podeli:
Izvor: N1

Pobednik prvog "Međunarodnog pozivnog Renoovog golf čelendža" koji se igrao na terenima "Golf kluba Beograd" na Adi Ciganliji je Aleksandar Stojiljković. On je jednodnevno takmičenje završio sa 28 bruto poena, sa dva "birdija" i 7 "parova" uz ukupan rezultat od +8.

Turnir pozivnog karaktera igran je u dva filda uz učešće čak 70 golfera u tri kategorije. Igralo se po prijatnom vremenu po stejblford neto sistemu, dok je konačni pobednik bio određen na osnovu najboljeg bruto rezultata.

Prvi u A kategoriji bio je Goran Lalović sa 36 neto poena. Drugo mesto sa istim brojem poena zauzeo je Branislav Jergović, dok je treći sa istim rezultatom bio Đorđe Zečević. U B kategoriji pobednik je Kosta Ginić sa 38 poena. Isto toliko poena osvojio je Robert Todorović na drugom mestu, dok je treći bio Milan Ranđić sa 36.  U C kategoriji Nikola Bojanić je bio najbolji sa 44 poena ispred Aleksandra Koprivice sa 39 i Pera Šaranovića sa 38.

Sezona turnira na Adi nastavlja se ove nedelje, već tradicionalnim ligama Ade i Save, kao i turnirima za golf početnike.