Čavić: Sin je pokrenuo Felpsa

Ostali sportovi 13. avg 201601:45 > 01:48
Podeli:
Izvor: Adam Pretty, Getty Images

Nikada neće biti rešeno ko je dobio trku u Pekingu. Čavić ili Felps. Teorija zavera ima na pretek, ali je ruku na srce ostao utisak da je slavio Čavić, ali….

Felps je posle toga prošao kroz period u kojem je uživao u alkoholu i marihuani. Delovalo je da je jedna sjajna kaijera završena, ali nije. Felps se vratio i briljira na Olimpijskim igrama u Brazilu. Postavlja granice koje će teško neko dostoći…Čavić nikada nije rekao ni jednu ružnu reč protiv Felpsa. Milorad je završio karijeru i treutno se odmara sa porodicom. Naravno prati dešavanja u Brazilu. S druge strane Majkl je do sada osvojio četiri zlata i sada ukupno ima 26 olimpijskih medalja, od čega 22 zlatnog sjaja.

“Majkl je, jednostavno, čovek koji ima takve mogućnosti. Prestao je da pije, da puši marihuanu, da se kocka, dobio je u maju sina. Felps se lečio, a to su velike promene u njegovom životu. Povećao je mišićnu masu, počeo da pliva sprinterske discipline. Ma, on je najbolji plivač svih vremena i zbog toga je neprikosnoven u Riju” ističe Čavić.

https://youtube.com/watch?v=DNKrQBGdYW0

Čavić da je Felps dodatno motivisan i zbog sina. I Majklov, kao i Miloradov naslednik rodio se u maju ove godine.

“Od kada sam dobio sina osećam veliku snagu i želju da bude ponosan na mene. Siguran sam da se i Felps tako oseća. Dok sam gledao ceremoniju dodele medalja video sam kako Majkl trči ka tribini da poljubi sina, ženu i majku. Zato i kažem, život mu se skroz promenio. Meni je samo žao što i ja nisam imao takvu priliku da osvojim olimpijsku medalju, poljubim sina, suprugu…