Gocić: Najjači smo kad je najteže!

Ostali sportovi 13. avg 201600:23 > 00:24
Izvor: Getty Images

Reprezentacija Srbije nalazi se u teškoj situaciji na Olimpijskim igrama u Riju. Posle dva remija, protiv Mađarske i Grčke, „Delfini“ su neočekivano poraženi od Brazila. Kapiten srpskih vaterpolista Živko Gocić rekao je da niko nije očekivao poraz od domaćina, ali i da reprezentacija osvoji samo dva boda u prve tri utakmice Olimpijskih igara u Riju

“Niko ovo nije očekivao, situacija je teška, ali nije bezizlazna. Ne mogu ništa pametno da kažem, osim da se koncentrišemo na poslednje dve utakmice, pobedimo i plasiramo se u četvrtfinale, a onda tamo da vidimo šta i kako. Poznati samo kao ekipa koja je najjača kada je najteže. Pobedićemo Australiju i Japan, a posle toga sledi četvrtfinale. Ko god došao, dobro došao. Sve zavisi od nas” rekao je kapiten Živko Gocić.

Srbija je izgubila od Brazila sa 6:5 i posle tri kola zauzima pretposlednje mesto u Grupi A.

“Ne znam u čemu je problem. Verovatno je i u psihi. Pravimo greške koje nam nisu svojstvene. Ima mnogo nesigurnosti, hoćemo da što pre realizujemo neke situacije. Treba da budemo mirniji – rekao je Gocić i nastavio: “ Nema problema u ekipi. Nema zle krivi. Mi se znamo od malena i mi smo ekipa koja diše zajedno. I dalje verujem da možemo do medelje, a svi zajedno sanjamo zlato.