Kolašinac: Sanjam finale

Ostali sportovi 10. avg. 201600:54 > 00:56
Podeli:
Izvor: Andy Lyons/Getty Images

Toplo, hladno. Uglannom hladno za sada idu Olimpijske igre kada je Srbija u pitanju. Mnogo aduta je ostalo bez medalja. Novak Đoković je završio učešće i u singlu i u dublu, kao i Zimonjić s obzirom da je Jelena odustala od OI.

Ana je ispala, strelci od kojih se mnogo očekivalo imaju samo jedno finale i sedmo mesto Bobane Veličković. Veslači daleko od A finala, daleko od finala Stjepanović. Kolektivni sportovi: košarkaški, košarkašice, vaterpolisti sui  dalje u igri za plasma u četvrtfinale. Ali, ima još vremena za Srbiju. Krenula je nova ekspedicija. Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac rekao je danas da je najmanje što očekuje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru plasman u finale.

“Nadam se da ću sve planirano ostvariti i da ću potpuno spreman dočekati takmičenje u Riju. Mnogo će, takođe, zavisiti i od uslova koje ćemo imati. Ako budu odgovarajući za mene, mislim da je finale najmanje što možete od mene očekivati” rekao je Kolašinac preneo ASS.

Još samo četiri dana je ostalo do početka atletskih takmičenja u Riju. Neki od srpskih atletičara već su u u Riju gde obavljaju poslednje treninge pred izlazak na borilište, a jedan od njih je i Asmir Kolašinac.

“Ovo su moje treće Olimpijske igre, pa samim tim sam već puno postigao u svojoj karijeri. U Londonu sam bio u velikom finalu i ako u Riju budem opet, to će me svrstati u red najboljih bacača sa ovih prostora. To je moj cilj i želja” naveo je Kolašinac.

Kolašinac će na borilište izaći 18. avgusta kada će imati kvalifikacije u bacanju kugle. Finale u ovoj discipline na programu je dan kasnije od 1.30 po srednjoevropskom vremenu.