Ceca prekinula štrajk glađu, Radničkom uključena struja

Ostali sportovi 27. nov. 201417:40
Podeli:
Izvor: YouTube

Najbolja rukometašica sveta svih vremena Svetlana Kitić potvrdila je danas da su ona i potpredsednica Sportskog društva Radnički Stanka Pejović prekinule štrajk glađu pošto je Sportskom društvu sa Crvenog krsta uključena struja.

Kitićeva, koja je neverovatnu karijeru započela u Radničkom sa kojim je osamdesetih godina dva puta osvajala Kup evropskih šampiona, u sredu je odlučila da se u štrajku glađu pridruži Pejovićevoj, koja prethodno šest dana nije odlazila kući i tri dana je primala infuziju u kancelariji Radničkog nakon što je Elektrodistribucija isključila struju Sportskom društvu zbog duga od 1,8 miliona dinara.

„Struja nam je uključena danas oko podne. Mnogi ljudi javili su se da nam pomognu kada je javnost upoznata o našoj situaciji preko medija. ali sve je moglo da prođe i bez ovoga. Nismo tražili nikakav novac, ni otpis dugova, već samo da nam daju malo vremena kako bi sakupili sredstva i podmirili dug“, rekla je Kitićeva.

Sale u kojima treniraju sportisti Radničkog ne greju se već dve godine, a prošle nedelje isključena je i struja, zbog čega su Pejović, a potom i Kitić, odlučile da stupe u štrajk glađu koji je danas okončan.