Mihajlović: Lečenje mi je drugi put teže palo

Podeli:
Izvor: Chris Ricco/Getty Images

Trener Bolonje Siniša Mihajlović prvi put nakon drugog izlaska iz bolnice, gde se lečio od leukemije, susreo se sa novinarima i tom prilikom odgovarao na brojna njihova pitanja.

Na konstataciju predstavnika medija da im je nedostajao, odgovorio je u šaljivom tonu.

„I vi ste meni nedostajali, vi ste nužno zlo. Kada vam se u životu dese neke stvari, shvatite koliko vam nedostaju neke stvari za koje nikad ne biste pomislili da će vam faliti, kao recimo vi“, rekao je Mihajlović.

Srpski stručnjak je naveo da mu je u bolnici najteže pala usamljenost jer je za više od mesec dana samo jednom video svoju suprugu, dok sa ostalim ljudima nije smeo uopšte da ima direktan kontakt.

„Bilo je mentalno teže da izdržim ovoga puta. Zbog korone sam stalno morao da budem sam, samo sam jednog dana video svoju suprugu na tri sata. Otkako su me primili u bolnicu cilj mi je bio da se vratim što pre. Sada sam već domaći u bolnici „Sant Orsola“, kada se sve završi moći ću da budem vodič ovde“.

Mihajlovića je posebno obradovalo što se vraća fudbalu.

„Kada sam shvatio da ću posle 30 dana moći da se vratim na teren bilo je fenomenalno, osetio sam emocije koje ranije nisam poznavao. Zdravlje vam omogućava da uživate u životu, ali bolest vas natera da shvatite suštinu“, poručio je Mihajlović.

Komentari

Vaš komentar