Sport klub saznaje: Dejan Radonjić na pregovorima sa Panatinaikosom

Košarka 29. jun 202210:39 > 10:49
Podeli:
Dejan Radonjić
Izvor: 2022 Euroleague Basketball

Crnogorski stručnjak Dejan Radonjić otputovao je u Atinu na pregovore sa Panatinaikosom, saznaje Sport Klub.

Radonjić je po završetku sezone istakao da želi da ostane na klupi Crvene zvezde, međutim, iz kluba sa Malog Kalemegdana nije bilo nikakvih kontakata poslednjih dana. I to uprkos tome što su iz redova šampiona Srbije dali svom dosadašnjem treneru da do kraja meseca odluči da li prihvata ponuđene uslove za ostanak.

*Čović: Dođite, uzmite klub, radite posao i nema ljutiš!

Pojedini grčki mediji u utorak su preneli da je Radonjić potpisao ugovor sa Panatinaikosom, kao i da je odbio ‘crveno-bele’, što nije bila istina. Zapravo će pravi pregovori sa atinskim velikanom početi u toku dana.

Ranije tokom dana, prvi čovek kluba Nebojša Čović je izjavio da je Radonjiću ponuđen vrlo dobar ugovor. Prema saznanjima Sport Kluba, crnogorski stručnjak je tražio garancije za formiranje jakog tima posle odlazaka Ostina Holinsa, Dejana Davidovca, Nejta Voltersa i izvesno Nikole Kalinića. U utorak su osvajači ‘triple krune’ ostali bez trojice talentovanih igrača: Luke Vudragovića, Ognjena Matovića i Andrije Vukovića. Oni su potpisali četvorogodišnje ugovore sa FMP.

Tokom trofejne karijere, Radonjić je pored Zvezde vodio i Budućnost i Bajern iz Minhena. Sa ‘crveno-belima’ je u dva mandata pet puta osvajao ABA ligu, pet puta titulu u Superligi Srbije, kao i pet puta Kup Radivoja Koraća.

Komentari

Vaš komentar